top of page
  • Foto van schrijverCookwaus

Snicker Twix brownies.

Bijgewerkt op: 1 sep. 2021

We beginnen met deze waanzinnig lekkere Snickers Twix Brownies om je weekend zo lekker mogelijk te maken! Fudgy, bomvol chocoladesmaak en het zit in een mum van tijd in elkaar! Truc is alleen om ervan af te blijven!

BROWNIE BESLAG


200 g pure chocolade

150 g roomboter

100 g donkerbruine basterdsuiker

75 g bruine basterdsuiker

8 g vanillesuiker

0.2 g zout

3 eieren

20 g cacao

130 g bloem

VULLING

snickers

TOPPING

125 g melkchocolade

GARNERING

pinda'sBereiding:


Breng een pan met een laagje water (2 cm) aan de kook. Doe de roomboter samen met de pure chocolade in een diepe kom en leg deze boven de pan wat water (zorg ervoor dat de pan niet het water raakt). Wanneer de roomboter en pure chocolade beginnen te smelten, roer je deze samen tot een gladde massa.


Voeg de bruine basterdsuiker, donkerbruine basterdsuiker, vanillesuiker en het zout toe. Mix samen. Zeef de cacao boven de kom en meng goed. Voeg de eieren een voor een toe en zeef als laatst de bloem boven de kom. Meng tot een geheel.


Giet een deel van het beslag (300 gram) in een bakvorm en verdeel de snickers erop. Bepaal zelf hoeveel snickers je wilt gebruiken. Giet het overige beslag over de snickers en smeer het mooi egaal uit.


Leg de snickers brownie in een voorverwarmde oven op 175℃ voor 25-35 minuten. Laat de snickers brownies compleet afkoelen.


Smelt de melkchocolade au bain marie. Doe dit als volgt: Doe een laagje water (2 cm) in een steelpan en breng aan de kook. Neem een bord (iets groter dan de steelpan) en leg hier de stukgemaakte melkchocolade op. Leg het bord boven de steelpan met kokend water. Zorg ervoor dat deze boven het water hangt en dus niet het water raakt. Na een minuut of twee zie je dat de melkchocolade begint te smelten. Roer de melkchocolade tot een gladde massa. Laat op kamertemperatuur komen.


Giet de chocolade over de brownie en leg deze in de koelkast tot de chocolade stevig is.


Snijd de brownies in blokjes en genieten 😘


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Nacho’s

bottom of page